چگونه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت خود ایجاد کنیم

با رشد کسب و کارهای اینترنتی روز به روز تراکنش های مالی در اینترنت زیاد می شود. از این رو هر وب سایتی که خدماتی را ارائه می کند نیازمند به درگاه پرداخت آنلاین است تا کاربران به راحتی بتوانند تراکنش های مالی خود را انجام دهند.

چگونه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت خود ایجاد کنیم

با رشد کسب و کارهای اینترنتی روز به روز تراکنش های مالی در اینترنت زیاد می شود. از این رو هر وب سایتی که خدماتی را ارائه می کند نیازمند به درگاه پرداخت آنلاین است تا کاربران به راحتی بتوانند تراکنش های مالی خود را انجام دهند.

بسیاری از دوستانی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند با این مشکل مواجه می شوند که آیا در ابتدای کار می توانیم درگاه پرداخت آنلاین برای سایتمون بگیریم یا نه؟ شاید این سوال خیلی از دوستان باشد. اکثر دوستانی که این طرز فکر را دارند فکر می کنند تا مجوز کار نداشته باشند نمی توانند از بانک درگاه پرداخت آنلاین برای سایت خود بگیرند.

کلمات کلیدی

درگاه پرداخت اینترنتی

کسب و کار اینترنتی

راهنمای دریافت اینماد با نماد اعتماد الکترونیکی

کدهای اضافه یا اسکریپت

بهترین سایت های درگاه پرداخت

فروشگاه اینترنتی

عوامل موثر بر سئوی داخلی سایت

چگونه یک سایت را از نظر سئو آنالیز کنیم

ساخت موشن گرافیک

فاکتور‌های مهم تولید محتوا برای سئوی سایت

Call to action یا CTA چیست

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

عملکرد IGTV در اینستاگرام چگونه است

موشن گرافیک چیست

راهکارهای مهم برای کاهش نرخ پرش سایت

برترین انتخاب سرورهای اختصاصی برای وبمسترها و بازاریابان

چگونه سایت وردپرسی کاربرپسندی ایجاد کنیم

قابلیت پنهان در اینستاگرام که هر فردی باید بداند

غیر فعال کردن تصاویر در کروم

چگونه ابزارک شمارش معکوس را به وردپرس اضافه کنیم

سرور اختصاصی چیست

چگونه بهترین سرور مجازی را برای سایت خود انتخاب کنیم

چگونه فایل های پی دی اف را در سایت وردپرسی آپلود کنیم

چطور به کمک WAMP

وردپرس را بر روی رایانه ویندوزی نصب کنیم

چگونه از سئوی صفحه نتایج جستجو

برای افزایش نرخ کلیک و آگاهی از برند استفاده کنیم

چگونه خطاهای WordPress Failed to Open Stream را در وردپرس برطرف کنیم؟

چگونه فرم های وردپرس را با پسورد محافظت کنیم

برای موفقیت فروشگاه های اینترنتی چکار کنیم

  • ۰
  • ۰
 

چگونه یک سایت را از نظر سئو آنالیز کنیم؟

 

با کمک ابزارهای تحلیل سئو در سایت، می توان مشکلات سئو را در سایت پیدا و اصلاح کرد و سایت را توسعه داد. امروزه تشخیص نحوه عملکرد الگوریتم گوگل بسیار پیچیده شده است و حتی برخی از سئوکاران حرفه ای نیز در تشخیص نحوه ی عملکرد آن ها دچار مشکل شده اند.چگونه یک سایت را از نظر سئو آنالیز کنیم؟

اما این نکته که الگوریتم های گوگل به گونه ای عمل می کنند که بیشترین ارتباط میان واژه ی جستجو شده و سایت های به نمایش درآمده در نتایج جستجو وجود داشته باشد، در بین همه ی سئوکاران به توافق رسیده است.

در این مقاله به معرفی ابزارهای تحلیل سئو در سایت می پردازیم و نحوه آنالیز و تحلیل سایت را با هدف ارائه راهکارهای اصولی و تایید شده ی سئو بررسی خواهیم کرد. در نتیجه شما در انتهای مقاله به پاسخ سوال؛ چگونه یک سایت را از نظر سئو آنالیز کنیم، خواهید رسید.

 

 


ابزار های آنالیز سئو سایت

 

در این جا به معرفی ابزارهای آنالیزکننده ی سئو سایت می پردازیم که می توان با استفاده از آن ها رتبه ی سایت را در گوگل، سریع‌تر افزایش داد. 

 

 ابزار گوگل وب مستر

این ابزار رایگان، بهترین ابزاری است که موتور جستجوگر گوگل ارائه داده است و با استفاده از آن می توانید نحوه ی مشاهده ی سایت خود را توسط گوگل ببینید و کدهای سایت را اصلاح کنید. با کمک ابزارهای مختلفی که در گوگل وب مستر وجود دارد می توان قسمت های مختلف سایت را آنالیز کرد و مشکلات را اصلاح نمود. 

 

 ابزار Check My Links

برای این که لینک های داخلی و خارجی سایت را آنالیز و کنترل کنید، ابزار رایگان Check My Links بسیار مناسب است. با استفاده از این ابزار می توانید از سلامت لینک های موجود در سایتتان اطمینان حاصل کنید. این ابزار به صورت یک افزونه بر روی نرم افزار گوگل کروم Google chrome نصب می شود.

 

 ابزار Moz Pro Tools

 

این ابزار یک ابزار حرفه ای برای آنالیز سئو سایت است که با کمک ابزارهایش می توان مطالب کپی، ری دایرکت های مشکل دار و … را پیدا کرد و سایت های تجاری را توسعه داد. البته قیمت این ابزار تنها در ماه اول رایگان بوده و در ماه های بعدی تعرفه ای بین ۹۹ تا ۵۹۹ دلار را دارد. 

 

 ابزار  HubSpot’s Website Grader

 

این ابزار رایگان که توسط سایت HubSpot’s معرفی شده است، امکانات زیر را برای آنالیز سایت در اختیار صاحبان سایت قرار می دهد.

  • کارایی Performance : اندازه صفحات سایت، تعداد درخواست های ارسال شده به سرور، سرعت و مواردی ا این قبیل را بررسی می کند.

 

  • قابلیت کار بر روی موبایل Mobile Readiness : کنترل ریسپانسیو بودن سایت و درست نمایش داده شدن اطلاعات سایت بر روی موبایل.

 

  • بهینه سازی SEO : با کمک این ابزار می توان کاری کرد که سایت به سادگی توسط موتورهای جستجو یافت شود و کاربران و موتورهای جستجو به راحتی به سایت دسترسی داشته باشند. عواملی مانند عنوان صفحه و توضیحات صفحه در این قسمت پردازش می شوند.

 

  • امنیت Security :کنترل گواهی نامه های SSL، کنترل اعتبار و امنیت سایت برای کاربرانی که قصد ورود اطلاعات شخصی در سایت را دارند در این بخش انجام می شود. 

 

 

ابزار Woorank

این ابزار یک ابزار قدرتمند است که در آن می توان قابلیت های بهینه سازی سایت را مشاهده کرد. بررسی قابلیت های ابتکاری موجود و نحوه عملکرد در شبکه های اجتماعی، قابلیت های اجرایی سایت و … از امکانات این ابزار است. ابزار Woorank چک لیست فعالیت های بازاریابی، سئو، موبایل، کارایی، تکنولوژی، شبکه های اجتماعی، جستجوی محلی و کاربران سایت را گزارش می دهد. قیمت این ابزار برای ۱۴روز رایگان است.

نظرات (۱)

سلام
روز بخیر چندتا گروه تگرامی زدیم
خوشحال میشیم عضو بشید
کانال تلگرامی
https://t.me/iranwebmaster

گروه سئو
https://t.me/iranseogroup

گروه وبمستری
https://t.me/webmastersgroup

گروه هاستینگ
https://t.me/hostinggap

گروه وردپرس
https://t.me/wpirangroup

گروه استخدامی و مشاغل IT‌.
https://t.me/karnikajobs

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی