چگونه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت خود ایجاد کنیم

با رشد کسب و کارهای اینترنتی روز به روز تراکنش های مالی در اینترنت زیاد می شود. از این رو هر وب سایتی که خدماتی را ارائه می کند نیازمند به درگاه پرداخت آنلاین است تا کاربران به راحتی بتوانند تراکنش های مالی خود را انجام دهند.

چگونه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت خود ایجاد کنیم

با رشد کسب و کارهای اینترنتی روز به روز تراکنش های مالی در اینترنت زیاد می شود. از این رو هر وب سایتی که خدماتی را ارائه می کند نیازمند به درگاه پرداخت آنلاین است تا کاربران به راحتی بتوانند تراکنش های مالی خود را انجام دهند.

بسیاری از دوستانی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند با این مشکل مواجه می شوند که آیا در ابتدای کار می توانیم درگاه پرداخت آنلاین برای سایتمون بگیریم یا نه؟ شاید این سوال خیلی از دوستان باشد. اکثر دوستانی که این طرز فکر را دارند فکر می کنند تا مجوز کار نداشته باشند نمی توانند از بانک درگاه پرداخت آنلاین برای سایت خود بگیرند.

کلمات کلیدی

درگاه پرداخت اینترنتی

کسب و کار اینترنتی

راهنمای دریافت اینماد با نماد اعتماد الکترونیکی

کدهای اضافه یا اسکریپت

بهترین سایت های درگاه پرداخت

فروشگاه اینترنتی

عوامل موثر بر سئوی داخلی سایت

چگونه یک سایت را از نظر سئو آنالیز کنیم

ساخت موشن گرافیک

فاکتور‌های مهم تولید محتوا برای سئوی سایت

Call to action یا CTA چیست

تفکرات نه چندان صحیح درباره سئو سایت

عملکرد IGTV در اینستاگرام چگونه است

موشن گرافیک چیست

راهکارهای مهم برای کاهش نرخ پرش سایت

برترین انتخاب سرورهای اختصاصی برای وبمسترها و بازاریابان

چگونه سایت وردپرسی کاربرپسندی ایجاد کنیم

قابلیت پنهان در اینستاگرام که هر فردی باید بداند

غیر فعال کردن تصاویر در کروم

چگونه ابزارک شمارش معکوس را به وردپرس اضافه کنیم

سرور اختصاصی چیست

چگونه بهترین سرور مجازی را برای سایت خود انتخاب کنیم

چگونه فایل های پی دی اف را در سایت وردپرسی آپلود کنیم

چطور به کمک WAMP

وردپرس را بر روی رایانه ویندوزی نصب کنیم

چگونه از سئوی صفحه نتایج جستجو

برای افزایش نرخ کلیک و آگاهی از برند استفاده کنیم

چگونه خطاهای WordPress Failed to Open Stream را در وردپرس برطرف کنیم؟

چگونه فرم های وردپرس را با پسورد محافظت کنیم

برای موفقیت فروشگاه های اینترنتی چکار کنیم

  • ۰
  • ۰

راه اندازی فروشگاه اینترنتی با هزینه کم شاید دغدغه خیلی از دوستان باشد. البته که همین طور است. دوستان زیادی با من در این مورد تماس گرفتند و گله از این داشتند که چرا راه اندازی فروشگاه اینترنتی اینقدر هزینه دارد؟

آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی

ما چنین پولی را فعلا نداریم که صرف راه اندازی فروشگاه اینترنتی مان کنیم. من هم تصمیم گرفتم در پادکست یک شنبه های همیار وب این هفته در مورد راه اندازی فروشگاه اینترنتی با هزینه کم صحبت کنم. در پادکست این هفته بهتون می گم که برای شروع کار چطور می توان با هزینه های کم فروشگاه اینترنتی راه اندازی کرد.

راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سایت ساز وردپرس و افزونه ووکامرس فارسی نیز امکان پذیر است. فقط کافی است از یک قالب فروشگاهی برای راه اندازی استفاده کنید. قالب های فروشگاهی هم که در انواع و اقسام مختلف برای وردپرس موجود است.

ولی باید بدانید فروشگاه ساز هایی هم هستند مثل اپن کارت و مجنتو که این سیستم ها کارشان فروشگاه ساز است. یعنی دقیقا مثل وردپرس عمل می کنند با این تفاوت که با آن ها می توان فروشگاه اینترنتی راه اندازی کرد.

از طرفی فروشگاه ساز های آنلاینی هم هستند که کار را برای شما بسیار ساده کرده اند. یعنی با هزینه مناسب یک فروشگاه اینترنتی با تمام امکانات را در اختیار شما قرار می دهند. دیگر نیازی نیست دست به کار شوید و فروشگاه اینترنتی خودتان را بسازید. همه چیز برای شما آماده است. فروشگاه سازهایی مانند شاپ فا و کاموا هستند که برای شروع می توانید از آن ها استفاده کنید. بهتون پیشنهاد می کنم حتما به این فروشگاه ساز ها سری بزنید و از ویژگی ها و مزیت ها آن ها با خبر شوید.

پیشنهاد می کنم پادکست این هفته یک شنبه های همیار وب را گوش دهید و هر چه زودتر کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید و بهانه های اضافی را برای نداشتن سرمایه کافی برای شروع کسب و کار آنلاین تان را کنار بگذارید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی